Dragen gris på Tinas vis

Helgen som varit har gått alldeles för fort. Lördagen sa swoosh och likaså söndagen. Igår gjorde jag nästan ingenting, tittade på serier och latade mig hela dagen. Ngn mat behövde jag knappt laga heller för den fixade jag i ordning lite snabbt på morgonen och det är den rätten som kommer att vara dagens middagstips.
Pulled Pork. Sjukt lång tid tar det för att det ska bli klart men om man ändå ska vara hemma hela dagen så sköter den sig själv i ugnen. Receptet kommer från Mat-Tina och var himla enkelt och smidigt. Och framförallt GOTT! Ännu en gång så är det kanske inte LCHF-ultimat att äta barbecuesås men nu är det ju inte så mycket av den som du får i dig när köttet är klart så då är det okej. Köttet blir supermört och man ka lite vad som helst som tillbehör. Vi hade en god sallad, guacamole och en klick creme fraiche till.
Pulled pork
1 kg fläskkarré
2,5 barbecuesås
1/2 msk paprikakrydda
2 krm cayennepeppar
2 msk olivolja
Gör så här:
1. sätt ugnen på 110 grader
2. Lägg det hela köttstycket i en gryta som tål ugnsvärme.
3. Häll över barbecuesås, paprikakrydda, cayennepeppar och olivolja.
4. Ställ in i ugnen i ca 9 timmar. Efter 6 timmar var det också jättemört men jag lät det gå hela tiden ut.

Jag orkade äta hälften av tallriken, så sjukt mäktigt!
Oj oj då...men jag hade nog inte fått i mig ens en halv tallrik, har aldrig riktigt gillat att tugga på porslin :P