En pytt i en panna

Ibland kan de enklaste maträtterna vara de godaste och absolut bäst när man har bråttom. En pyttipanna är lätt att svänga ihop när man har mycket rester, eller god att även göra från grunden (även om detta kanske tar lite längre tid). Det bästa med pyttipanna är en rätt man enkelt kan variera. Basen är potatis men utefter det kan man tillsätta lite vad som helst. Köttfärs, kryddig korv, bacon, lök, någon rotfrukt, en köttbit, man kan variera i oändlighet.
 
I min pytt hade jag:
kokt potatis
kassler
lök
korv
(en skvätt grädde)
(några droppar soja)
 
Gör så här:
Findelade ingredienserna och bryn sedan tillsammans i en stor stekpanna på medelvärme tills pytten får fin yta. Om man vill kan man tillsätta lite grädde och slå i några droppar soja så får man en krämigare pytt. Detta tillsätts isåfall när pytten brynt klart. Till denne, serverade jag stekt ägg, inlagda rödbetor och massa färsk hackad persilja. Jag dööööör så gott! 
 
 
Husman, Huvudrätt, Korv, Potatis | |
#1 - - Louise:

det ska jag nog göra idag =)

Upp