Time flies

Ibland blir man så förvånad över hur fort tiden går, både dagar och år. Idag fikade jag med en gammal kompis från Linnéuniversitetet för första gången på två år. TVÅ ÅR! Vi bor i samma stad, våra scheman är inte omöjliga och ändå har vi inte fått till en träff. Det känns inte som två år. Men nu äntligen gjorde vi slag i saken och  vi hade nog kunnat sitta kvar i flera timmar till men tyvärr stängde Holmgrens och vi var tvungna att lämna. En sak är säker, det kommer inte dröja två år till nästa gång!
 
Efter fikan åkte jag och Eric till Maxi för att storhandla inför vårt finbesök och vi var nog inte de enda som tänkte att de skulle vara ute i god tid, Maxi var länsat! I köttdisken fanns det inte många bitar kvar, verkar som att fler tänkt grilla på valborg?! Men vi lyckades hugga de sista bitarna flinta (verkligen de sista två bitarna!) och fick med oss det mesta hem. Nu ligger vi utslagna i soffan (att handla kan vara så utmattande?) och tittar på Biggest Loser, bättre motivationsprogram finns inte. 
 
 
 
 
Så här såg min middag ut igår, inte komplicerat alls. En hög med skalade räkor, ett kokt ägg, några skivor god ost och en majjosås.
 
Majjosås
2 msk majonnäs
1 msk creme fraiche
1 vitlöksklyfta
 
Gör så här:
Pressa vitlöksklyftan och blanda med majjo och cf!
 
 
LCHF | | En kommentar |
Upp