Korv ska det va!

 
 
 
Det här med LCHF är ju lite kul för helt plötsligt äter man saker som man aldrig skulle kommit på att laga annars. Typ som den här korven. Jag skulle nog inte komma på tanken att fylla en grillkorv med massa gott om det inte var så att jag var tvungen att vara kreativ med det som finns i kylen. Det blev iaf supergott och jag saknade varken pasta eller potatis utan en sallad räckte mer än väl.
 
 
Fylld grillkorv
4 st grillkorv med hög kötthalt, minst 70% (går även bra med kryddkorvar)
1/4 paket fetaost (apetina funkar utmärkt)
1-2 tsk dijonsenap
2 msk majonnäs
3 msk creme fraiche
en knippe hackad persilja
salt & peppar
1 dl riven ost
 
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skär ett snitt på längden i korvarna
3.Smula fetaosten i skårorna.
4. Blanda ihop, dijon, majjo, creme fraiche och persilja. Krydda med salt & peppar och smaka av.
5. Fyll korvarna med krämen och strössla över riven ost.
6. In i ugnen ca 30 min. 
7. Servera med en god sallad
Korv, LCHF | |
Upp